StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярна українська акторка отримала серйозні травми за кордоном.

17 липня 2024, 15:19
922
Щоб отримати необхідну допомогу Саліванчук довелося їхати в сусідню країну.
Анна Саливанчук
Анна Саліванчук новини - Анна Саліванчук отримала травми на курорті / колаж: Главред, фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Українська акторка Анна Саліванчук відпочиває в Хорватії. Там з артисткою стався нещасний випадок.

Під час прогулянки кам'янистим пляжем вона посковзнулася і впала. Сильний удар припав на грудну клітку і руку акторки. З нестерпним болем вона вирушила до сусідньої Словенії для лікування та обстеження. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

"Цілу ніч я не спала, біль був пекельний. Я вирішила, що треба робити рентген, бо важко дихати, я впала на грудну клітину, та зап'ястя правої руки я не могла повернути. Мені довелося їхати до іншої країни на рентген. Обійшлось все просто гіпсом на сім днів, без переломів. Всі кістки цілі! Дуже сильний вивих та розтягнення правої руки і грудної клітини", - каже Саліванчук.

Пізніше Анна опублікувала відео, на якому видно, як вона падає. Всупереч травмі артистка не падає духом, і планує як слід відпочити навіть із гіпсом і забоями.

Анна Саливанчук
Анна Саліванчук новини - Анна Саліванчук отримала травми на курорті / колаж: Главред, фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Дивіться відео падіння Анни Саліванчук:

Хто така Анна Саліванчук

Анна Валеріївна Саліванчук - українська актриса театру і кіно. Актриса Київського академічного драматичного театру в Подолі. У 2006 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карого.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, коли Руслан Ханумак насправді втік до США і яким шляхом. Про свою втечу комік повідомив не одразу, вичекавши значну паузу.

Також "холостяк" Олександр Терен Будько напередодні початку зйомок романтичного проєкту розкрив подробиці своїх останніх стосунків, і зізнався, як довго він уже самотній.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти