StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярний російський співак загримів до лікарні з інфарктом

31 січня 2023, 12:50
Ігоря Ніколаєва госпіталізували з підозрою на інфаркт, який пізніше підтвердився.
Орбакайте і Миколаїв
Орбакайте і Миколаїв / скріншот

Російський співак і композитор Ігор Ніколаєв, який свого часу був одружений на українській співачці Наташі Корольовій, що підтримує терористичну Росію, потрапив до лікарні з інфарктом.

Спочатку інформація з'явилася в Телеграм-каналах, потім виявилося, що артисту таки підтвердили діагноз.

За повідомленнями ЗМІ, Ігор Ніколаєв знаходиться в одному з кардіоцентрів столиці. Очевидно ситуація серйозна, музиканта направили в блок інтенсивної терапії.

відео дня

Нагадаємо, раніше росіяни сказилися через те, що співак Ігор Ніколаєв і Крістіна Орбакайте вийшли на сцену для спільного виступу в кольорах прапора України. Так, Ніколаїв був одягнений в синій піджак, а на Христині Орбакайте було яскраво-жовте плаття.

Раніше ми писали, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка мовчить про війну в Україні, поділилася кадрами з відпочинку. Дочка Алли Пугачової на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото внучки Примадонни.

Також ми писали, що гуморист Максим Галкін, який відразу виступив проти війни в Україні, зачарував шанувальників милим архівним фото з дружиною Аллою Пугачовою. Чорно-білий знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти