StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Полякова зізналася, що "замовила" Ані Лорак

1 квітня 2023, 20:13
На своїй сторінці в Instagram, Оля Полякова у своїй манері зробила несподіване зізнання.
Лорак, Полякова
Лорак, Полякова / Колаж фото УНІАН

Українська співачка Оля Полякова прокоментувала слова продажної співачки Ані Лорак, яка мало того, що обрала країну-агресора Росію у війні проти України, а також заявила, що "у 2014 році деякі політичні діячі в Україні хотіли використати її у своїх цілях, з чим вона не могла погодитися".

Оля Полякова заявила, що знає, хто "замовив" Лорак і назвала ім'я "замовника": себе. "Я хочу назвати цього замовника. Цей замовник - я. Так, я хотіла в своїй країні бути найкращою, тією, яка збирає стадіони, бути найпопулярнішою і зайняти цей трон. Я хотіла бути королевою і номером один", - заявила Полякова на своїй сторінці в Instagram.

Полякова також додає, що вона замовила не тільки Лорак, а ще й Світлану Лободу, яка нещодавно заявила, що проти неї влаштовували акції, а також спеціально зривали концерти. За словами Полякової, за цим стоїть також вона, яка влаштовувала ці проплачені акції "за гроші свого чоловіка". "Адже звичайно, за все платить він", - іронізує Полякова.

Полякова явно жартує над цими ситуаціями, адже всім і так зрозуміло, що ніхто не замовляв і не труїв перерахованих вище зірок, а вони самі зробили свій усвідомлений вибір за що і поплатилися.

Полякова лише в черговий раз підкреслила абсурдність і комічність цих заяв.

Концерти Лорак скасовують в Росії

Відзначимо, Лорак викотила такий пост після скандалу з її концертами в Росії. Мер російського міста Краснодар Євген Наумов виступив проти концерту співачки українського походження Ані Лорак.

Оголошений напередодні гастрольний тур співачки швидше за все не відбудеться, як мінімум в Краснодарі.

Вас также може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти