Поліна Гагаріна не може вивозити дочку за кордон

30 грудня 2020, 13:07
Російська співачка Поліна Гагаріна розлучилася зі своїм чоловіком Дмитром Ісхаковим. Тепер для того, щоб повезти дітей за кордон, їй потрібно судитися.
Поліна Гагаріна
Поліна Гагаріна / Instagram

Поліна Гагаріна розлучилася з Дмитром Ісхаковим ще в травні 2020 року, а взимку остаточно розлучилася. Дочка Ісхакова залишилася з Поліною, але тепер, щоб вивезти її за кордон, Гагаріна повинна отримувати дозвіл від колишнього чоловіка.

Дмитро Ісхаков заборонив колишній дружині їхати з їх спільною донькою в Занзібар з Нового року, повідомляє телеграм-канал Mash.

Співачка планувала виїхати з Росії в Занзібар 2 січня. Тепер вона не зможе взяти дитину з собою на відпочинок або новорічні канікули.

відео дня

Для цього потрібна згода від Дмитра Ісхакова, яку він відмовився давати. 3-річна дочка Мія буде знаходиться в Москві до зміни його рішення.

Днями суд офіційно розвів Гагаріну і Дмитра Ісхакова.

Нагадаємо, у світі з 2020 року пандемія коронавірусу, через який померла велика кількість людей. Перед груднем лікарі оголосили про другу велику хвилю зараження. Цивілізовані країни закрили кордони і проводять заходи з карантину, щоб максимально вберегти своє населення від коронавірусу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти