StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Поліція прокоментувала шахрайський скандал в українському шоу бізнесі

30 грудня 2023, 15:35
844
Порушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.
Злата Огневич та інші артисти стали жертвами шахрая
Злата Огневич та інші артисти стали жертвами шахрая / Колаж Главред, фото Instagram/zlata.ognevich, sob4uk

Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Києві Дмитро Грищенко прокоментував заяви Злати Огневич і групи СКАЙ про те, що їх обдурив шахрай і втік з їхніми грошима.

Чиновник підтвердив, що до них надійшла відповідна заява. Відкрито кримінальне провадження. Якщо буде доведено, що Тарас Доненко дійсно привласнив кошти, йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі, пише ТСН.

"До Печерського управління поліції надійшла відповідна заява. Вона була відразу зареєстрована. За певним фактом вже розпочато кримінальне провадження. Воно розпочато за 2 ч. статті 191 Кримінального кодексу України – це привласнення і розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання особливим становищем. Проводяться першочергові слідчі дії. Особі, яка буде визнана винною в суді, загрожує покарання позбавленням волі від 5 до 8 років", - прокоментували в поліції.

відео дня

Нагадаємо, раніше Злата Огневич вийшла в ефір на своїй сторінці в Instagram, де повідомила про те, що її обдурив організатор концертів і вона змушена скасувати свій тур.

Пізніше стало відомо про те, що фронтмен групи "СКАЙ" Олег Собчук також став жертвою шахрая. Він розповів, що шахрай не один рік втирався в довіру до українських артистів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти