StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Спокою йому не буде: російський продюсер "зарив" онука Алли Пугачової

6 червня 2024, 02:00
2085
Продюсер Дворцов вирішив, що Нікіті Преснякову нічого не світить у США.
Никита Пресняков
Росіяни не можуть залишити Микиту Преснякова в спокої / колаж: Главред, фото: instagram.com/npresnyakov/

Російський продюсер Сергій Дворцов вирішив висловити свою думку в стилі кремлівських пропагандистів про онука Алли Пугачової. Як відомо, Микита Пресняков виїхав із країни-окупанта РФ у США і будує там свою музичну кар'єру.

У коментарі для росЗМІ, Дворцов ніяк не залишить музиканта в спокої і заявив, що Пресняков не доб'ється успіху в США, оскільки там йому не допоможе статус зіркової бабусі.

відео дня

"Він сподівався на те, що в нього є статус бабусі, все-таки вона Пугачова, і думав, що коли він приїде в США, влаштується, то в нього буде новий старт, нова кар'єра, великі гроші, численні контракти, концерти тощо, тобто все, що він мав у Росії, в нього буде там. Але такого не буде, з упевненістю можу сказати", - сказав Дворцов.

Але поки росіяни роблять свої передбачення в бік кар'єри Микити, молодий музикант уже вирушив у перший тур США і відіграв кілька дуже успішних концертів.

Хто такий Микита Пресняков?

Микита Пресняков - російський актор кіно, телебачення і дубляжу, співак і музикант. Соліст групи MULTIVERSE.
Народився 21 травня 1991 року в Лондоні в сім'ї співака Володимира Преснякова-молодшого та співачки й актриси Христини Орбакайте. Разом із дружиною Оленою Красновою восени 2022 року поїхав жити до США.

Микита Пресняков - останні новини по темі

Зазначимо, Микита Пресняков після нової стрижки розповів, що він відчуває в цей момент. Співаку здається, що всі навколо знають, що він був у перукарні. "А у вас теж таке відчуття, що, коли ви тільки підстриглися, всі знають про те, що ви підстриглися?", - сказав Пресняков.

А також Микита Пресняков і Олена Краснова розкрили свої таланти в США, показавши вражаюче відео. Співак зняв круте відео за участю дружини в стилі культового фільму Квентіна Тарантіно "Вбити Білла".

Читайте більше про Преснякова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти