StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Показував свого папугу": колишня наречена Галкіна розповіла про їхні стосунки

22 листопада 2023, 20:05
34967
Зараз навіть не віриться, що в житті Максима Галкіна був хтось крім Примадонни.
Максим Галкін
Колишня подруга Максима Галкіна розповіла про роман з коміком / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Російський гуморист Максим Галкін офіційно одружився на співачці Аллі Пугачовій коли йому було 35 років, в 2011-ому. До цього пара 10 років зустрічалася і жила разом.

За 22 роки, що Примадонна і комік разом, всі настільки звикли, що вони разом, що вже складно уявити, що у Галкіна було особисте життя без Алли Борисівни.

Про це і правда відомо вкрай небагато. ЗМІ країни-окупанта з'ясували, що в шкільні роки у шоумена була подруга - його сусідка по парті Юлія Бусіль. Вона нібито навіть встигла побувати його нареченою, але про відносини з гумористом розповідає вкрай рідко і неохоче.

відео дня

Втім, Бусіль висловилася про нинішнє сімейне життя колишнього бойфренда. Так жінка зазначила, що на Галкіна давно не претендує, Пугачову суперницею не вважає і абсолютно не засуджує їх пару за велику різницю у віці. "Це делікатна тема. Якщо людям добре разом, то це не повинно нікого стосуватися", - переконана Юлія.

Також вона розповіла, що одного разу Максим Галкін "показав їй свого папугу". Виявилося, що в шкільні роки у коміка було незвичайне хобі - вишивка хрестиком, і пташка була творінням його рук.

Раніше українська ведуча і журналістка Наталія Мосейчук розповіла, що Пугачова і Галкін відмовилися давати їй інтерв'ю, коли вони випадково зустрілися в Юрмалі.

Також стало відомо, що Максим Галкін змінив громадянство. Комік зізнався, що він та його сім'я мають паспорти Європейського Союзу вже досить довго, і жити вони обирають там, де почувають себе вільно.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти