StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лист-одкровення Лорак виявився старим мотлохом

26 вересня 2022, 21:33
Виявилося, що Лорак і не збиралася нічого пояснювати.
Ані Лорак
Ані Лорак / скріншот

23 вересня по мережі розлетілося відкритий письмо Ані Лорак, в якому вона нібито позначає свою позицію щодо війни в Україні, як завжди, "і вашим, і нашим". Тим часом, виявилося, що цей лист був опублікований ще в 2014 році, коли Росія почала війну на Донбасі і анексувала Крим.

Лорак і тоді обмежилася загальними фразами" за мир "і"я сама буду вирішувати, як батьківщину любити". Цей лист розтиражували українські ЗМІ як позицію Лорак щодо війни Росії в Україні, яку розв'язав Путін у 2022 році. Першими розтягнули лист по мережі російські телеграм-канали. І, до речі, сам лист, то з'являлося то зникало в спливаючому вікні.

Українські ЗМІ підхопили звернення, незважаючи на те, що сайт співачки не активний вже рік, а сам лист був розміщений на сторінці Лорак в Facebook ще в 2014 році. Тоді Лорак ще вистачило сміливості сказати хоч щось, на відміну від ситуації 2022 року.

відео дня

Нагадаємо, на другий день війни, команда української співачки-зрадниці Ані Лорак, практично повним складом виїхала з Росії.

Про це в інтерв'ю Аліні Дротюк розповів український режисер-постановник Олег Бондарчук.

За його словами, практично вся команда Лорак виїхала на батьківщину, в Україну. "Наскільки я знаю, на другий день після початку війни, вся команда, яка з нею працювала, а це в основному були українці, просто зникла. Просто поїхала в Україну до своїх рідних, напевно, до своїх батьків на батьківщину. Тому зараз усіма своїми справами вона займається сама. Тому це все виглядає безглуздо", - говорить він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти