StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відома українська акторка планує вступити до ЗСУ та піти на фронт

13 вересня 2023, 13:18
7949
Дар'я Легейда ледь сидить на місці, поки її чоловіки захищають нашу країну від окупанта.
Дарина Легейда
Дар'я Легейда заявила про намір піти воювати на фронт / колаж: Главред, фото: instagram.com/daryaleheida

Українська акторка, зірка серіалів "Кріпосна" і "Сага" Дар'я Легейда - донька і дружина захисників України. Її батько служить в ЗСУ і зараз на фронті, а чоловік, актор Дмитро Сова, служив в ТрО, тепер же він проходить військову підготовку в лавах ЗСУ.

Та артистка готова й сама піти на фронт слідом за своїми чоловіками. Про це Легейда розповіла у своєму інтерв'ю для Аліни Доротюк. Зараз Дар'я активно волонтерить, але морально вона вже давно готова взяти до рук зброю і розмірковує над цим досить часто.

Єдине, що її зупиняє на даний момент - це стан здоров'я. З раннього віку акторка займалася танцями, що відбилося на її колінах. "Думаю про це щодня – мене так виховали. Я знаю, що здатна на це – і морально, і фізично була б, якби не проблеми з моїм здоров'ям. Моє коліно просто може зіграти дуже погану історію. Адже ти в такому разі несеш відповідальність не лише за своє життя, а й за тих, хто буде поруч з тобою", - розповідає Легейда.

відео дня

Втім, артистка зазначає, що не боїться йти на фронт, і якщо не буде іншого виходу, вона стане захищати Україну в лавах ЗСУ.

"Зараз я цю відповідальність взяти не можу. Але якщо вже не буде важливо, здорове в тебе коліно чи нездорове, і тобі треба буде туди йти, бо це єдиний вихід, то я піду", - підкреслює Дар'я Легейда.

Раніше українська акторка, комік, ведуча і колишній резидент Студії "Квартал-95" Олена Кравець висловилася, в чому біда українських знаменитостей. В першу чергу вона торкнулася соціальних мереж.

Також стало відомо, що колишня одеситка Регіна Тодоренко, яка під час війни залишилася в РФ, стала ведучою тревел-шоу, в якому вона буде оспівувати країну-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти