StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Переворот у РФ і терор: пропагандист Микита Міхалков видав нову порцію марення

23 липня 2024, 14:49
3349
Путініст Міхалков пропагандистську заяву про те, що екс-депутати Держдуми готують держпереворот у країні-окупанті Росії.
Нікіта Михалков
Пропагандист Микита Міхалков наводить страх на росіян / колаж: Главред, фото: facebook.com/nsmikhalkov?locale=ru_RU

Російський режисер Микита Міхалков, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, сказав, що колишні депутати Держдуми, які виїхали з Росії, організували в Польщі "парламент нової РФ".

У програмі "Бесогон ТВ" путініст зазначив, що в засіданнях брало участь близько 60 екс-членів Держдуми. Також він заявив, що йдеться про терор у країні-окупанті.

відео дня

"І це пропонують люди, які все мали від цієї влади, перебуваючи біля її годівниці", - підсумував свої незрозумілі висловлювання Міхалков.

Любитель диктатора Путіна наговорив у програмі ще купу всілякої інформації в найкращих традиціях російських пропагандистів, що на РФ хочуть напасти і скрізь небезпека. Але тільки ось на даний момент тільки лише сама країна-окупант незаконно вторглася в Україну і здійснює страшні криваві злочини.

Хто такий Микита Міхалков?

Микита Міхалков - скандальний російський режисер. Автор фільмів "Стомлені сонцем", "Сибірський цирульник". Також він є володарем "Золотого лева".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини за темою

Раніше стало відомо, що ветеран, громадський діяч і головний герой романтичного реаліті-шоу "Холостяк-13" Олександр Терен Будько опинився в епіцентрі вибуху в Одесі.

Також українська співачка Христина Соловій зганьбилася вульгарними танцями на сцені. Артистку засудили за недоречні жести під час дуетного виступу з Іриною Білик.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти