StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пальнув у того, хто грав окупанта: актор-воїн розповів моторошний випадок

14 березня 2024, 19:09
Український актор-воїн Володимир Ращук розповів, як він рефлекторно вистрілив в "окупанта" на зйомках військової трагікомедії "Позивний "Тамада".
Ращук
Актор-воїн Володимир Ращук розповів про моторошний випадок на зйомках / колаж Главред, фото канал "2+2"

Відомий український артист і зірка київського театру Лесі України, а нині - боєць ЗСУ Володимир Ращук - зіграв одну з головних ролей у серіалі-трагікомедії "Позивний "Тамада" для каналу 2+2". У коментарі порталу ТСН він розповів трохи моторошнувату історію зі зйомок.

"Психологічно важко адаптуватися до знімального майданчика. У серіалі є сцена, коли у нас проходить стрілецький контакт з орками і "Тамада" прибирає одного з них. Але під час зйомок я периферійним зором побачив цього орка і рефлекторно вистрілив. Звичайно, це були несправжні патрони, але режисер зупинив зйомку, підійшов до мене перепитати, чи все ок. У такі моменти морально складно, але я обожнюю зніматися. Мабуть, після нашої Перемоги ще більше буду любити акторство", - розповів Ращук.

Володимир Ращук - уродженець міста Маріуполь, практично знищеного російськими окупантами. Артист із перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну пішов добровольцем на фронт.

відео дня

Хто такий Володимир Ращук?

Ращук Володимир Анатолійович (нар. 11 жовтня 1987 р.) - український театральний і кіноактор, спортсмен і військовослужбовець, командир 7-ї роти 3-го Батальйону "Свобода" у складі Бригади швидкого реагування Нацгвардії України "Рубіж". Має звання "лейтенант", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше актор і зірка історичного бойовика "Довбуш" Олексій Гнатковський дуже жорстко виступив проти шанувальників російської мови та літератури.

Гнатковський назвав російську мову проклятою, а українців, толерантних до російської, - хворими на "стокгольмський синдром" [коли жертва переймається симпатією до свого мучителя - Главред].

Раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Ганна Борисюк поділилася своїми переживаннями за свою старшу сестру Антоніну Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти