StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пасербиця Потапа вперше показала свого чоловіка-мусульманина

18 жовтня 2022, 14:29
Наталя Горова потай вийшла заміж за звичаями ісламу.
Наталія Горова з родиною
Наталія Горова показала, як виглядає її чоловік / instagram.com/natashka.gorovaya

24-річна донька продюсерки Ірини Горової і падчерка Потапа Наталія Горова зв'язала себе узами шлюбу з чоловіком ліванського походження.

Мама новоспеченої дружини розповіла, що закохані були заручені в Лівані за мусульманським звичаєм. Втім, це було лише своєрідною даниною поваги до коріння чоловіка. Сама дівчина іслам не приймала, а в Україні пара планує також пройти обряд вінчання.

Про це розповіла Ірина Горова, тоді як Наталя продовжує наполегливо мовчати про своє особисте життя. "Прокололася" наречена лише один раз.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram Наталя виклала серію фотографій під заголовком "обожнюю твою посмішку" - там були кадри дорогих серцю місць та людей. На одному зі знімків зображена сама дівчина в обіймах свого чоловіка.

Обличчя чоловіка не видно через пристрасні поцілунки від Наталії. Однак це - перша поява зятя Горової в публічному просторі його дружини.

Наталія Горова з родиною
Наталія Горова показала, як виглядає її чоловік / instagram.com/natashka.gorovaya

Раніше українська телеведуча Лідія Таран поділилася своєю гордістю - показала брата-героя, який зараз захищає Україну від російських окупантів.

Також стало відомо, що українська професійна тенісистка Еліна Світоліна та її чоловік-француз Гаель Монфіс стали батьками уперше. У пари народилася дочка. Дівчинку назвали незвичайним ім'ям.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти