StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Падчерка Олександра Пономарьова душевно привітала його з ювілеєм яскравими фото

10 серпня 2023, 12:39
Прийомна дочка попспівака Олександра Пономарьова від Олени Мозгової, 28-річна Зоя зворушливо привітала батька з 50-річчям.
Пономарьов, дочка
28-річна Зоя Мозгова привітала Олександра Пономарьова з ювілеєм / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Прийомна дочка легендарного українського естрадного співака Олександра Пономарьова, 28-річна Зоя Мозгова, дуже зворушливо привітала його з ювілеєм. 9 серпня Виконавцю стукнуло 50 років. З нагоди свята на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Зоя розмістила серію архівних фото.

Серед фото є і архівні, де Зоя зображена зовсім маленькою з татом і мамою, продюсером Оленою Мозговою, а також з легендарним дідом, продюсером і композитором Миколою Мозговим (автором хіта "Минає день, минає ніч"), якого не стало в 2010 році.

Пономарьов, скріни

"Багато що за цей рік для мене стало зрозуміло, зокрема, що є в житті дійсно найважливішим. Пишаюся тобою і твоїми людськими проявами в такий непростий для кожного з нас час. Бажаю здоров'я, наснаги, балансу і, головне, внутрішнього спокою!"- написала Зоя.

відео дня
Пономарьов, скріни

Нагадаємо, раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз службовець у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Також першими кадрами з новонародженим сином поділився хореограф Макс Чмерковський - після викиднів і невдалих спроб ЕКО танцюрист в захваті від того, що дружина змогла подарувати йому ще одну дитину.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти