StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відмотати час назад": Осадча розповіла, в який день хоче повернутися

21 червня 2022, 15:08
Катя Осадча сильно переживає через війну і сумує за мирним життям і почуттям впевненості.
Катя Осадча
Катя Осадча хоче повернутися в минуле / instagram.com/kosadcha/

Українська телеведуча Катерина Осадча, яка нещодавно розповіла про те, як з початку повномасштабного вторгнення змінилися їхні стосунки з Юрієм Горбуновим, опублікувала пост, в якому висловила своє бажання повернутися в минуле.

За її словами, які вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, вона в мережі натрапила на фантастичні роздуми про перемотування часу, що можна перемотати події назад в певний день, щоб ще раз його прожити.

"Я подумала, що хочу в день 19 серпня 2021 року, коли народився Данилко, в той ранок, коли ми приїхали в палату і тато приліг на диван, а я дивилася на них обох і думала про те, який дивовижний момент, коли дитині ще навіть не день і скільки всього прекрасного попереду, ми будемо такими безтурботними і щасливими... той стан хочеться згадати, коли не болить всередині, коли життя попереду. Сьогодні Данилу виповнилося 10 місяців і він дитина війни", - поділилася Осадча своїми тривогами, які напевно відчуває більшість українців.

читайте такожКатя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні

Нагадаємо, українська модель, ведуча і волонтерка Катя Осадча була однією з перших медіаперсон, яка виступила за те, щоб позбавити українського громадянства артистів українського походження, які свідомо мовчать про війну в Україні та/або публічно підтримують військову політику Кремля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти