StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Осадча і Горбунов показали підрослого сина

20 лютого 2023, 14:03оновлено 20 лютого 2023, 17:51
Телеведучі зворушливо привітали сина Івана з днем народження.
Осадча і Горбунов показали підрослого сина
Юрій Горубнов і Катя Осадча з сином. Фото Instagram

Українські телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов, які виховують двох спільних синів, поділилися зворушливими фото, на яких показали свого старшого сина Івана, якому виповнилося 6 років.

"Івасик! Наш хлопчик! З днем народження, наша гордість, наш дорослий Іван. Тобі вже цілих 6 років, які ти так чекав. Ми все більше бачимо в тобі себе.

"З Днем народження мій хлопчик! Мій первісток! Мій син! Мій Іван! Наш Івасик! 6 років тобі сьогодні! Наче вчора тримав тебе на руках у перші хвилини твого народження! Сказати, як я тебе люблю словами – неможливо. Ти наша з мамою гордість! Наша радість! Наше майбутнє!"- написав щасливий батько Юрій Горбунов.

відео дня
Син Горбунова
Син Горбунова / Instagram

Горубнов і син
Горубнов і син / Instagram

Він також додав, що ніколи б не подумав, що його синові доведеться дізнатися, що таке війна. "Але в тому, що ми переможемо - сумніву немає! І ти будеш жити, рости і любити, в кращій в світі країні - Україні! З Днем народження, мій хлопчик! Нехай збудуться всі твої мрії", - йдеться в повідомленні Горбунова.

Нагадаємо, раніше українські ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, які складають прекрасний тандем не тільки на сцені: вони вже 8 років перебувають у відносинах і 6 - живуть як подружжя. Разом вони виховують двох синів-Івана та Данила.

Зіркова пара зізнається - це був службовий роман. І хоч ніжні почуття спершу виникли у Юри, саме Катя стала ініціатором відносин. Зараз сім'ю ведучих можна назвати зразковою - вони гармонійно доповнюють один одного і в кадрі, і в житті.

Вони відзначили чавунне весілля - 6 років шлюбу. На своїй сторінці в Instagram Осадча залишила для улюбленого чоловіка ніжне послання з надією і вірою в щасливе майбутнє.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти