Оксана Самойлова відмовилась розлучатись із Джиганом

8 липня 2020, 15:20
Модель Оксана Самойлова зізналася, що не буде вона розлучатися з репером Джиганом, якому народила 4 дітей.

Оксана Самойлова
Оксана Самойлова / Instagram

Російська модель Оксана Самойлова довго тримала інтригу з приводу того, що відбувається між нею і репером Джиганом.

Після місяців мовчання, Оксана Самойлова підтвердила, що відмовилася від ідеї розлучитися з Джиганом.

відео дня

"Я знаю всі раділи якщо б ми розлучилися і це було б логічно, правильно і по справедливості, я теж так вважаю, але чи раділи б мої діти? Як думайте? Я знаю що для мене самої це було б найкраще рішення і я була до нього готова. Але на інших вагах 4 дітей, які постраждали. Може бути для однієї дитини або двох можна було б якось пом'якшити удар, але пом'якшити удар чотирьом я б не змогла, мене б просто не вистачило", - зізналася Оксана Самойлова.

Оксана Самойлова
Оксана Самойлова / Instagram

Вона розповіла, що її діти стали страждати психологічно, і Самойлова переглянула свою позицію.

"Коли Арієла перестала спати ночами в панічних атаках і задихаючись. Я реально злякалася. Не я до цього призвела і, начебто, це не моя відповідальність. Але діти мої. Це не про те що я збираюся щось терпіти все життя заради дітей, немає. Я просто дала їм маленький шанс на маму і тата. Не чоловікові, а саме дітям. Чи пробачила я? -ні. Все так само як було? -ні. Чи правильно я вчинила? Я не знаю, це покаже час. Але думаю мій приклад скоріше поганий, ніж хороший. Тепер день сім'ї, любові і вірності не про нас)) сумно, але правда) А вас я вітаю від душі)) "любіть,цінуйте та бережіть свої сім'ї", - пише вона.

Оксана Самойлова відмовилась розлучатись із Джиганом
Оксана Самойлова відмовилась розлучатись із Джиганом

Нагадаємо, що нещодавно, Оксана Самойлова наділа обручку Джигана, викликавши бурхливе обговорення того, чи пробачила вона його, чи ні.

Нагадаємо, 25 травня Оксана Самойлова публічно пояснила, що розлучення ніби як йде своїм ходом, але будуть розводиться - ще не вирішено.

Як відомо, 31 березня Оксана Самойлова заявила, що розлучається з Джиганом - за її словами, вона вже кілька місяців не могла терпіти в їх сімейних відносинах. У свій час вона натякнула, що між ними з Джиганом сталося щось жахливе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти