"Душа горить пекельним полум'ям": Самойлова розкрила реальну ситуацію в сім'ї

18 березня 2020, 21:58
Дружина репера Джигана Оксана Самойлова опублікувала фото сина і розповіла про страшні подробиці її сімейного життя.
Оксана Самойлова
Оксана Самойлова / Instagram

Дружина російського репера Джигана Оксана Самойлова показала зворушливе фото місячного сина і розповіла, що проблеми в сім'ї з Джиганом не зникають, а тільки більше нагнітаються.

"Сьогодні місяць Давидику. З усіма цими подіями,я навіть не змогла розповісти вам який він мій син. Ми повинні були бути максимально щасливими. Але так сталося що це найгірший місяць у моєму житті.Різко стало валитися все, що будувалося 10 років. Не знаю що ще можна сказати...знімати безтурботні сторіс я просто не можу поки що, вантажити вас своїми печалями не хочу. Робити вигляд що нічого не сталося я не збираюся, але і розповідати все в соц мережах не буду. Так само як і ходити на всякі передачі і тд. Ситуація ускладнюється тим, що Ми все ще не можемо вилетіти додому. Я втомилася,мій рівень енергії на мінусі, моя душа горить пекельним полум'ям. Але я вже цілий місяць Мама самого милого і улюбленого хлопчика на світі )", - йдеться в повідомленні.

'Душа горить пекельним полум'ям': Самойлова розкрила реальну ситуацію в сім'ї

Примітно, що тільки за пару годин до цього Джиган знімав сторіс, як він безтурботно гуляє біля свого будинку з басейном, і мило спілкується з дружиною Оксаною Самойлової.

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти