StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Одне обличчя з Леонтьєвим: який вигляд має 70-річна дружина співака

27 березня 2024, 12:58
Дружина Валерія Леонтьєва здивувала зовнішньою схожістю з чоловіком.
Валерій Леонтьєв
Дружина Валерія Леонтьєва вразила схожістю з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/valera_leontiev/

Російський співак Валерій Леонтьєв, який так і не висловив свою позицію щодо війни в Україні, яку розпочала країна-терорист Росія, разом зі своєю дружиною понад 50 років. Людмилі Ісакович уже 70 років і останні кілька десятиліть вона мешкає в Маямі.

Людмила Ісакович має разючу схожість зі своїм чоловіком Леонтьєвим. Можливо, це одна з таємниць їхнього довгого життя, повідомляють росЗМІ.

відео дня

Дружина співака не веде публічного життя і в Маямі займається стрижкою собак. Цей незвичайний вибір професії дозволив їй залишатися активною і зайнятою, незважаючи на свій поважний вік.

У соцмережах знайшли недавній знімок дружини Лонтьєва. Фанати припускають, що у подружжя один пластичний хірург на двох, тому Людмила і Валерій так схожі.

Валерій Леонтьєв із дружиною
Валерій Леонтьєв із дружиною / фото: скрін instagram.com/valera_leontiev/

Хто такий Валерій Леонтьєв

Валерій Леонтьєв - радянський і російський співак, композитор і актор; народний артист РФ. Багаторазовий володар музичних премій "Звукова доріжка", "Овація" і "Золотий грамофон". Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, артист виїхав зі своєї терористичної батьківщини.

Валерій Леонтьєв - останні новини по темі

Зазначимо, Ксенія Собчак висловилася про позицію Валерія Леонтьєва і заявила, що мовчати, зокрема про військове вторгнення РФ в Україну, єдине вірне рішення.

А також Лайма Вайкуле розповіла про те, куди ж подівся російський співак Валерій Леонтьєв, який вже давно зник з радарів і заявила, що він не зрадив себе.

Читайте більше про Леонтьєва:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти