StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Дуже повільний запуск": у сина Анатолія Анатоліча затримка мовленнєвого розвитку

6 вересня 2024, 13:23
315
Юла, дружина шоумена, розкрила подробиці проблеми трирічного малюка.
Анатолій Анатоліч
Анатолій Анатоліч новини - у сина Анатолія Анатоліча проблеми з мовленням / колаж: Главред, фото: instagram.com/yulattt

Український ведучий Анатолій Анатоліч разом із дружиною, піарницею Юлою (Юлія Бойко), разом виховують трьох дітей. Наймолодшому з них, синові Нілу, зараз три роки.

Нещодавно дружина шоумена зважилася на відвертість, і зізналася, що у маленького Ніла діагностували затримку мовленнєвого розвитку. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

Батьки старанно працюють над тим, щоб хлопчик заговорив якомога швидше. Ба більше, як зазначає Юла, Ніл уже має певні успіхи, а фахівці дають втішні прогнози.

відео дня

"Вердикт: скоро заговорить. У нього затримка мовленнєвого розвитку. Дуже повільний запуск мови. Але прогрес після логопеда є. Треба займатися, і все буде добре", - впевнена дружина Анатолія Анатоліча.

Також Юла підтримала батьків, які зіткнулися з такою ж проблемою. "Все добре! Просто різним дітям потрібна різна кількість часу на те, щоб розговоритися. Зараз ми працюємо з логопедом і психологом, щоб прискорити цей процес. Але я не хвилююся і знаю, що всьому свій час", - пише піарниця.

Анатолійські діти
Анатолій Анатоліч новини - у сина Анатолія Анатоліча проблеми з мовленням / колаж: Главред, фото: instagram.com/yulattt

Хто такий Анатолій Анатоліч?

Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я - Анатолій Анатолійович Яцечко) - український радіоведучий, шоумен, ведучий програм "Сніданок з 1+1", "Голос країни", YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер", ранкового шоу "Ранок з Україною" та ін., повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відома українська співачка і ведуча Оля Цибульська рознесла Олега Винника за його спроби повернутися в український шоу-бізнес після його втечі з країни під час повномасштабної війни.

Також донька Валерія Залужного "злила" його таємницю щодо адаптації до цивільного життя. "Залізному генералу" було складно звикнути до однієї важливої деталі його нинішньої роботи.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти