StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Треба збирати валізу": зірка "Танців з зірками" висловилася про розлучення

30 січня 2024, 11:47
Ілона Гвоздьова прокоментувала чутки, які виникли після її неоднозначних висловлювань.
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова розкрила секрет стосунків із чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Українська танцівниця, зірка шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова на початку січня натякнула на розлад у шлюбі із чоловіком, з яким перебуває у стосунках уже 14 років. Тоді вона здивувала шанувальників роздумами про примарність щастя.

У нещодавньому інтерв'ю для "Люкс ФМ" артистка пояснила свої слова. "Можу всіх запевнити, із чоловіком у мене все добре, але для повного щастя жінці іноді потрібно трішечки більше, ніж просто діти, робота та шлюб", - переконана вона.

Між тим Гвоздьова зізналася, що розлучення - тема, яка на її з чоловіком порядку денному спливає регулярно. Таким чином танцівниця тримає стосунки в тонусі. "У мене є секрет – для довготривалих відносин раз на рік точно треба збирати валізу. Або хоча б робити вигляд, що ти йдеш, щоб чоловік завжди хотів тебе утримувати й завойовувати. Мені здається, це в мене поки що виходить", - розповіла хореограф.

відео дня

Втім, Гвоздьова з чоловіком обговорює і цілком реальні сценарії розставання. Разом вони домовилися відкласти вирішення глобальних проблем у стосунках до періоду після перемоги.

"Ми вирішили, що всі питання, якщо, не дай боже, вони будуть з'являтися в наших стосунках, ми будемо вирішувати саме після закінчення війни, тому що наразі депресивно-негативний стан – його не можна пов'язувати з відношенням одне до одного", - каже Ілона Гвоздьова.

Раніше стало відомо, що ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк, шукатиме нового коханого на романтичному шоу.

Також ексдружина В'ячеслава Узєлкова здивувала зізнанням про зради боксера. Марина Боржемська поділилася подробицями, як їхній шлюб поступово руйнувався через невірність спортсмена.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти