StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ну вибрала і вибрала": Данилко відверто висловився про колишню подругу Повалій

31 липня 2024, 12:28
549
Схвальні промови зрадниці Повалій про війну в Україні дивують і обурюють Данилка.
Андрій Данилко, Таїсія Повалій
Андрій Данилко розповів, що думає про Таїсію Повалій / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, instagram.com/tpovaliy_best

Український співак Андрій Данилко свого часу був близьким другом співачки-зрадниці Таїсії Повалій. Під час повномасштабної війни, через підтримку артисткою путінського режиму, їхнє спілкування припинилося.

Данилко чесно зізнається - йому незрозуміла позиція колишньої подруги. У своєму недавньому інтерв'ю він розповів, як ставиться до Повалій зараз.

Музикант зазначив, що йому незрозуміло, чому Тая та інші артисти, які втекли в країну-окупанта, продовжують спекулювати своїм українським походженням. Також його залишає здивованим той факт, що в той же час вони схвалюють і підтримують війну, мовляв, кожен може шукати собі тепліше місце, але так відверто і кровожерливо підтримувати військові злочини - це нонсенс.

відео дня

"Це для мене дивно. Вони перейшли на той бік, там живуть. У них були певні обставини. .... Так склалися обставини. Але давати такі інтерв'ю: "Я зраділа, коли почалася війна". Тая сказала, що її прийшли звільняти. У мене немає слів. Я не розумію, як Тая могла таке ляпнути. Розумію ситуацію. Ну вибрала і вибрала, поїхала туди. Це на вашій совісті, так склалися обставини. Ми з нею були завжди в хороших стосунках, але таке сказати", - каже Андрій Данилко.

Хто такий Андрій Данилко?

Андрій Данилко - український співак, актор, композитор, поет-пісняр. Виступає особисто або як травесті-артист під жіночим псевдонімом Вєрка Сердючка. У цьому амплуа представляв Україну на Євробаченні-2007 з піснею "Dancing Lasha Tumbai" (2-е місце). Народний артист України (2008). Випустив 4 студійні альбоми, 2 міні-альбоми та 22 відеокліпи. На телебаченні від свого імені та в арт-образі Сердючки з'явився в таких проєктах, як "СВ-шоу", "Зірка + Зірка", "Х-фактор", "Маска", та ін.

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська і російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що українська співачка Тіна Кароль готується стати матір'ю. Поп-діва вже виховує сина-підлітка, і мріє подарувати йому братика чи сестричку.

Також Наталія Могилевська зізналася, який урок привабливості дала 12-річній доньці. Вона показала дівчинці трюк, яким звертала на себе увагу протилежної статі, коли була в її віці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти