StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Могилевська зізналася, який урок привабливості дала 12-річній доньці

30 липня 2024, 01:45
161
Наталія Могилевська навчила підлітка одного "чарівного" трюку.
Наталія Могилевська
Наталія Могилевська новини - Могилевська показала доньок на відпочинку / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка Наталія Могилевська виховує двох доньок. Старша Мішель - уже підліток, тому мама, вочевидь, уже може поговорити з нею на дорослі теми.

Принаймні про те, як ефектно привернути до себе увагу. Артистка у своєму блозі в Instagram зізналася, що розкрила старшій доньці свій маленький секрет привабливості, яким вона часто користувалася в юності.

Могилевська навчила Мішель трюку - як правильно стрибати в басейн спиною, фактично виконуючи сальто назад. Дівчинка дуже швидко навчилася цьому фокусу, і стала майстерно його виконувати під чуйним керівництвом зіркової мами.

відео дня

"Заїхали на день в Одесу. Навчила старшу стрибати спиною в басейн. Завжди приваблювала хлопчиків на це…", - підписала ролики з відпустки співачка.

Дивіться відео з відпочинку Наталії Могилевської з доньками:

Хто така Наталія Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Настя Каменських публічно звернулася до хрещеної мами Алли Кудлай після її коментаря про використання NK пісень російською мовою.

Також співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська вперше показала свого чоловіка Валентина, роман з яким у неї зав'язався на початку повномасштабної війни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти