StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нова коханка Путіна - "Барбі" диктатора: правда про пасію

19 лютого 2024, 15:43оновлено 23 лютого, 15:12
3267
У Путіна з'явилася нова коханка із зовнішністю Барбі.
Катерина Мізуліна
Катерина Мізуліна / instagram.com/ekaterina_mizulina

Ймовірно, Катерина Мізуліна є новою коханкою російського диктатора Володимира Путіна, як повідомляє The Mirror. Як стало відомо, вона дочка російської сенаторки Олени Мізуліної.

Катерині 39 років, вона голова Російської Ліги безпечного інтернету, а її мати затята путіністка, яка пропагує антиукраїнські методички Кремля. Батько Мізуліної, Михайло Мізулін - професор-філософ, один із провідних учених у Москві.

Мізуліна всіма силами намагається очистити інтернет від критики Путіна і його диктаторських рішень.

Як відомо, Катерина закінчила Школу східних і африканських досліджень Лондонського університету 2004 року і має ступінь історії мистецтв та індонезійської мови. Працювала перекладачем в офіційних російських делегаціях, які відвідують Китай.

Мізуліна вже засвітилася своїми ганебними заявами в бік України в стилі російських пропагандистів. "Спочатку ми очистимо Україну від нацистів і бандитів, а потім доберемося до Гугла і Вікіпедії", - заявила Мізуліна.

Також російська правозахисниця Ольга Романова, в ефірі "24 каналу" заявила, що "Мізуліна повністю до смаку Путіну". Адже диктатору дуже пасує та імпонує тип "Барбі".

Нагадаємо, Аліна Кабаєва, про яку вже роками ходять чутки, що вона коханка Путіна, була на скандальній "голій" вечірці Івлєєвої. Гімнастка так і не прокоментувала свій вчинок.

Нещодавно Кабаєва шокувала росіян своїм зовнішнім виглядом і з'явилася на публіці з обручкою. Від кого вона, так і залишилося загадкою для всіх, адже гімнастка мовчить про особисте життя.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти