StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Низький рівень інтелекту": Вайкуле накинулася на Симоньян

28 квітня 2022, 10:59
Лайма Вайкуле давно дружить з Аллою Пугачовою.
ЛАйма_Вайкуле
Співачка заступилася за своїх друзів / Vokrug.tv

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка довгі роки дружить з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним, обрушилася з критикою на російську пропагандистку Маргариту Симоньян, яка публічно образила і обмовила Максима Галкіна.

"За останню добу я отримала так багато обурених повідомлень з різних кінців світу, що не бачу можливості промовчати. Я дуже приблизно знала, хто така Маргарита Симоньян. Тепер знаю. Це людина, яка нехтує будь-якими нормами моралі та етики, і яку я з цієї хвилини вважаю абсолютно нерукопожатною", — підкреслила зірка, яку цитують російські ЗМІ.

читайте такожСоловйов, Симоньян, Шойгу, Захарова: ЗМІ дізналися, по кому в РФ Євросоюз вдарив санкціями

відео дня

За словами Вайкуле, висловлювання Симоньян демонструють неповагу не тільки до Алли і Максиму, але і до багатомільйонної армії їх шанувальників. "Все це не робить вам честі, показує низький рівень вашої культури та інтелекту", - сказала співачка.

"Що ж стосується Алли і Максима, я впевнена, що вони не надають великого значення вашим підлим "комариним укусам". Ми, їхні друзі, зі свого боку не можемо залишити ваші випади без уваги", — уклала 68-річна виконавиця.

Нагадаємо, раніше російська пропагандистка Симоньян почала обурюватися, що шоумен Максим Галкін почав говорити правду про вторгнення Росії в Україну. В ефірі пропагандистського російського телеканалу вона назвала гумориста лицеміром, зрадником і висловилася про його особисте життя. "Коли людина, про яку достовірно всім відомо, що він гей, для відводу очей, для особистого збагачення, для шляху в кар'єрі одружується на літній жінці і переконує всю свою не дуже довірливу аудиторію, що у них любов... Ну ви розумієте рівень цього лицемірства, брехні і взагалі якості цієї людини?",- заявила Симоньян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти