StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Несуть негативний характер": ексдружини Остапчука отримали оцінку від новенької

16 листопада 2023, 11:50
Катерина Полтавська пройшлася по зовнішності колишніх обраниць Володимира Остапчука.
Катерина Полтавська, Володимир Остапчук, Христина Горняк, Олена Войченко
Полтавська висловилася про колишніх дружин Остапчука / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenavoychenko, instagram.com/kristygor, instagram.com/vova_ostapchuk

За останні чотири роки український ведучий Володимир Остапчук встиг двічі розлучитися і знайти собі нове кохання всього життя. З журналісткою Катериною Полтавською шоумен за дивним збігом обставин почав зустрічатися в день, коли розлучився з другою дружиною.

Пара довго приховувала свій роман, але зараз закохані, які разом вже рік, не бояться поділитися своїм щастям з іншими. Втім, іноді інтерес шанувальників стає аж занадто особистим.

Так, наприклад, нещодавно у Полтавської запитали, чи вважає вона колишніх дружин Остапчука гарними. Дівчина спершу сторопіла від такого питання, проте потім відповіла у своєму блозі в Instagram.

відео дня

"Я ніколи не відповідала на питання, які стосуються минулого Вови, тому що 99% із них – провокативні і несуть негативний характер. Але на це відповім, хоч і не розумію людину, яка його поставила. Так, красиві. У Вови хороший смак на зовнішність", - заявила Полтавська.

Раніше український музичний продюсер і співак Потап записав дивне відео, на якому в перуці і сонцезахисних окулярах пародіює свою дружину, співачку Настю Каменських.

Також український шоумен, продюсер і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов емоційно висловився про хейтерів та звернувся до них з побажанням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти