StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Непростий холостяк: Добринін прокоментував чутки про свою бісексуальність

2 квітня 2024, 11:56
374
Шанувальники Нікіти Добриніна тепер ще більш заінтриговані подробицями особистого життя шоумена.
Микита Добринін
Нікіта Добринін бісексуальність - що говорить ведучий про кохання / колаж: Главред, фото: instagram.com/nikitadobrynin

Український ведучий і колишній учасник "Холостяка" Нікіта Добринін наприкінці лютого вперше після розлучення з блогеркою Дашею Квітковою підтвердив, що більше не самотній. Він заперечував роман з відомою моделлю, і заявив, що його партнер - непублічна особа.

Незабаром після цього в пресі почали ходити чутки про те, що ведучому до душі і чоловіки, і жінки. Нещодавно для шоу "У ліжку" він прокоментував свою сексуальну орієнтацію.

Варто зазначити, що своєю відповіддю Добринін ще більше заінтригував шанувальників. Він натякнув, що знаки уваги отримує від фанатів обох статей, і приймає їх із радістю.

відео дня

"Мені подобається подобатися абсолютно різним людям. І хлопцям, і дівчатам. Я поважаю і жінок, і чоловіків, тому не буду відповідати на провокативні запитання", - заявив ведучий, залишивши всіх у цілковитій розгубленості.

Хто такий Нікіта Добринін?

Нікіта Добринін (справжнє ім'я - Влад Вакулович) - український теле- і радіоведучий (хіт-парад "Золотий Грамофон" на М1, "Майдан's", "Я Люблю Україну", "Голос Країни" та ін.), журналіст. Був головним героєм романтичного реаліті-шоу "Холостяк" (9 сезон).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Лілія Реус, друга дружина Мурата Налчаджиоглу, поспіхом покинула Україну після розлучення з ним. Українська візажистка забрала з собою доньку і показала перші кадри в новій локації.

Також стало відомо, що відомий український актор Богдан Юсипчук покликав заміж свою кохану, стосунки з якою він почав у січні 2022 року. Заручини відбулися під час відпочинку в Таїланді.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти