StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ненаситна рок-принцеса: Авріл Лавін закрутила новий роман відразу після розриву заручин

7 березня 2023, 23:55
Ймовірно, коханець виконавиці легендарних Sk8er Boi та Complicated і став причиною її жорстокого розставання з Mod Sun.
Авріл Лавін
Авріл Лавін закрутила роман з репером Tyga / instagram.com/avrillavigne

Життя канадської рок-співачки Авріл Лавін - суцільний рок-н-рол. Не встигла вона кинути свого нареченого, американського музиканта Mod Sun, який дізнався про їх розрив зі ЗМІ, так вже закрутила роман з новим коханим.

Обранцем Лавін цього разу став репер Tyga - як пара вони відвідали показ на Тижні моди в Парижі. Артисти не стримували почуття на публіці, трималися за руки і пристрасно цілувалися. Їх спільні знімки вже з'явилися в соцмережах топових таблоїдів.

Примітно, що чутки про відносини Лавін і Tyga з'явилися ще до того, як співачка офіційно розірвала заручини з Mod Sun. У швидкості після того, як співак відправився в турне, Авріл заскочили папараці в компанії репера - вони мило провели вечір за романтичною вечерею.

відео дня

Авріл Лавін критикують в мережі за таку легковажність, а Tyga - за його звичку піаритися за рахунок більш знаменитих і успішних коханок. Наприклад, раніше артист перебував у відносинах з Кайлі Дженнер та Демі Роуз. Зараз канадська рок-діва знову забралася на гребінь слави, і багатьом не віриться, що поява в її житті репера - простий збіг. Втім, невеликий скандал грає на руку обом артистам.

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти