StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не такі ми друзі, як колись": Positiff відверто зізнався, що зіпсувало його дружбу з Потапом

21 березня 2023, 14:04
Олексій Завгородній назвав причину, через яку він і Потапенко стали спілкуватися раз на місяць.
Олексій Завгородній, Потап, positiff
Positiff розповів, чому зіпсувалася його дружба з Потапом / instagram.com/positiff

Український музикант Олексій Завгородній (сценічний псевдонім - Positiff) знайомий з продюсером і музикантом Олексієм Потапенко (Потап) більше 20 років. Весь цей час їх зв'язувала близька дружба, яка, однак, похитнулася за останній рік.

Про зіпсовані відносини між артистами ходять різні чутки, які Позитив вирішив розвіяти самостійно, щоб уникнути домислів. В інтерв'ю для YouTube-каналу "Розмова" музикант висловив свою думку про те, чому його стосунки з Потапом стали натягнутими.

Так Позитив зазначає, що у нього не було конфлікту з продюсером і зараз немає причин розмовляти з ним крізь зуби. Проте холодок пробіг між ними тоді, коли почалася повномасштабна війна в Україні: Завгородній залишається в нашій країні і займається волонтерством, Потапенко займався тим же самим, але за кордоном, і повернувся додому відносно недавно.

Крім того Позитив більше не є частиною продюсерської компанієї Потапа MOЗGI Entertainment, тому і на творчому грунті вони перетинатися перестали.

"Повʼязано з відстанню, мабуть. Роботи немає. Трохи розійшлися дороги. Плани, які були до вторгнення, просто стерлися. А вони були грандіозні. Спілкування менше. Ми з ним розмовляли, бачилися. Різняться погляди, є таке. Я б не сказав, що негативно різняться, але бачення інше", - розповідає Завгородній.

Проте артист зазначає, що хоч тепер він і не може назвати Потапа дуже близьким другом, вони як і раніше можуть поговорити щиро - хоч це відбувається і рідко, ніхто не ігнорує один одного. "Хочеться вірити в краще, але точно скажу, що дуже рідко ми спілкуємося. По відчуттях, не такі ми друзі, як колись. Я скажу так, що ніхто не морозиться. Мабуть, кожен займається своєю справою. Спілкуємося може раз на місяць. Подивився інтервʼю – поділився зі мною, що він відчуває. Я з ним поділився", - каже Позитив.

Нагадаємо, раніше Потап стверджував ‒ він заочно, через свого батька, записався в територіальну оборону. І при цьому залишився за кордоном. У відповідь його шанувальники і колеги висловили сумнів у тому, що Потапенко дійсно уклав контракт.

Тоді Потап навів фотодоказ того, що він заочно записався до лав добровольчого формування територіальної громади (ДФТО). Пізніше репер виклав у Мережу своє спільне фото з головнокомандувачем збройними силами України Валерієм Залужним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти