StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Буде дитина": Positiff зробив зізнання про особисте життя

31 грудня 2022, 16:59
Співак розговорився напередодні нового року і зробив ряд дуже несподіваних зізнань.
Позитив, Олексій Завгородній, Надя Дорофєєва
Позитив, Олексій Завгородній, Надя Дорофєєва / instagram.com/positiff

Український співак Positiff дав відверте інтерв'ю Даніелю Салему, де розповів про свої романтичні стосунки. Як виявилося, співак вже серйозно думає про те, щоб створити сім'ю.

У мене є дуже сильна любов до однієї жінки. Я її дуже люблю і дійсно відносини, які у нас з нею - вони під час війни з кожним днем стають ще міцнішими", - поділився Виконавець.

"Вона була зі мною кожен день під час війни і я тоді зрозумів, що ми бачимо дуже багато пар, які розійшлися, тому що війна все ж перевіряє людей на багато моментів... Чесно, дуже пишаюся людиною за те, що вона робить для мене... Вона зловила найскладніший для мене час - найбільш депресивний, самий нервовий, коли дійсно від мене відійшло дуже багато, коли втратив дуже багато, до чого я дуже звик і за це вдячний", - додав він.

відео дня

"Я хочу сім'ю, я дійсно хочу сім'ю і до неї готовий і я дуже хочу, щоб все у мене вийшло, і я над цим працюю... Це буде скоро... І дитина буде вже!",- сказав він.

Що стосується Потапа, то, за словами Олексія, вони з ним бачилися, коли чоловік Насті Каменських приїжджав з-за кордону в Україну.

Нагадаємо, раніше українська співачка і телеведуча Мішель Андраде розповіла про свої стосунки під час війни, а також про те, як їй доводиться переживати "любовні гойдалки".

Як розповіла вона виданню Viva, війна війною, але для"любові завжди є місце".

"За цей час я переживала і любовні гойдалки. Знаєте, іноді буває, що ти вирішуєш не йти в стосунках далі, а потім знову стрибаєш з цим парашутом в прірву. Тобі начебто страшно, але в той же час кайфово. Ти пірнаєш в ці почуття-і все! Розумієш, що пірнула туди, куди вже не потрібно пірнати, але є як є", - розповіла Андраде.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти