StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка - "халк" путіністки Шукшиної прийшла на шоу, де Кудрявцева помацала її за філейні частини

6 лютого 2023, 17:31оновлено 7 лютого 2023, 14:16
Молода жінка вже важить 90 кілограм і не збирається зупинятися на досягнутому, продовжуючи набирати вагу.
Марія Шукшина з дочкою
Марія Шукшина з дочкою / wikers.ru

Дочка російської телеведучої, путіністки Марії Шукшиної Анна, яка вже і так перетворилася на Халка, завдяки своєму захопленню бодібілдингом, з'явилася в ефірі одного з пропагандистських телеканалів.

Як пише Стархіт, Шукшина вже досягла ваги 92 кілограмів. Жінку не бентежать подібні цифри, адже це вага м'язової маси. Дочка актриси, яка любить війну, радіє досягнутим результатам і прагне потрапити в число кращих бодібілдерів. Вона додає, що зміни із зовнішністю — не спонтанне рішення.

"Мені з дитинства подобалися жінки, у яких великі ноги, широка спина. Так, це виглядає по-чоловічому. Але у мене сутність жіноча, а характер чоловічий. Завжди так було. Я в тренажерний зал прийшла в 14 років. Потім вступ до вишу, робота... не до цього було. Потім так співпало, що я повернулася в зал, щоб схуднути після вагітності і згадала: "Боже, я ж хотіла! Мріяла про це!". У мене всередині відбулася особиста трансформація. Я себе дуже сильно полюбила. Бачу свою мрію в дзеркалі і мене аж розриває. Я в гармонії. Її не було все життя. Це така цінність для мене", - розповіла вона.

Ведуча Лера Кудрявцева, яка готова також їхати в Україну вбивати і підтримує окупантів, які знищують українців, облапала філейну частину халка-Шукшиної і навіть повідомила, що мріє про таку ж.

Дочка - 'халк' путіністки Шукшиної прийшла на шоу, де Кудрявцева помацала її за філейні частини

Нагадаємо, раніше скандальний російський співак Філіп Кіркоров, який хапається за останні крихти власної колишньої популярності зметикував, що запорука потрапляння в новини - скандал і мат. Власне, цим талантом він впевнено і користується.

Тепер в "немилість" павича потрапила російська актриса і путіністка Марія Шукшина, яка розкритикувала жалюгідну пародію на радянський фільм "Іронія долі, або з легким паром", де Кіркорову дісталася роль Іполита, а інший російської бездарності Ользі Бузової - роль Галі.

Раніше Шукшина у своїх соцмережах вирішила прокоментувати пародію. За словами Марії, Кіркоров вирішив замахнутися на святе, а сам ремейк є черговим доказом безідейності вітчизняного кінематографа.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти