StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських зізналася, чому Потап зник з її соціального життя

17 квітня 2023, 20:46
NK довелося в черговий раз виправдовуватися через чутки про розлучення з Потапом.
Потап і Настя Каменських
Настя Каменських розповіла, чому не постить фото з Потапом / instagram.com/kamenskux

Один з найміцніших творчих і сімейних дуетів, артистів Настю Каменських і Потапа, з березня місяця "лихоманить": спершу колишня підопічна музичного продюсера розповіла про його домагання, потім блогери, з посиланням на інсайдерів, заявили, що музиканти вже знаходяться в стані шлюборозлучного процесу.

Саме подружжя всі ці чутки відкидає, але той факт, що спільні фото зникли зі сторінок в соціальних мережах і у Потапа, і у Насті, спростовувати безглуздо, так як він очевидний.

З цього приводу у Каменських попросили коментар під час інтерв'ю для "Неймовірної правди про зірок". Артистка зазначила, що присутність або відсутність фотографій - не індикатор її з Потапом сімейних відносин. Вона запевняє, що в їхніх стосунках все добре, а на себе в соціальних мережах просто немає часу, та й не доречно це, коли в країні війна.

"Ми настільки зараз всі абсолютно зайняті однією справою – ми йдемо до перемоги, так? Просто на такі штуки немає часу. У нас усе добре. Головне, що треба знати, – у нас, як у чоловіка та дружини, усе добре", - впевнено заявляє співачка.

Нагадаємо, раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка.

"Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов. Сам Потап чутки про розлучення з Каменських спростував.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти