StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Порушує етикет не тільки при дворі: Меган Маркл застукали в Каліфорнії

19 липня 2023, 03:00
Навіть похід за покупками Маркл може перетворити на скандал.
Принц Гаррі та Меган Маркл
Меган Маркл засудили в мережі за порушення правил поведінки / ua.depositphotos.com

Принц Гаррі та Меган Маркл, після того, як склали королівські зобов'язання і покинули Великобританію, осіли в Каліфорнії, де намагаються вести життя звичайних людей.

Втім, королівські звички герцоги Сассекські придушити в собі можуть не завжди. Так нещодавно Меган Маркл, яка постійно порушувала правила при королівському дворі, потрапила в скандал через фото, які були зроблені папараці під час її відвідування одного з ринків Монтесіто.

Як повідомляє видання Page Six, за покупками герцогиня вирушила в компанії свого охоронця і пса на прізвисько Гай. І якщо охоронець - питання безпеки, то вихованець - просто каприз, адже правила ринку, який відвідала Маркл, чітко свідчать про те, що присутність тварин на їх території заборонена.

відео дня

Фотографії з Монтесіто з'явилися на фан-сторінці принца Гаррі і Меган Маркл в Instagram. На знімках добре видно і сек'юріті і Гая. У коментарях відзначають, що нехтування правилами є однією з причин, чому герцогиню Сассекську багато хто не любить: "Правило "Ніяких собак" нижче за неї! Ось чому люди її не люблять... Вона вважає, що одруження з колишнім членом королівської родини робить її вище закону!", "Всі інші дотримуються цього правила, і вона теж повинна. Насправді вона повинна подавати приклад, якщо хоче бути зразком для наслідування", "Мені не подобаються люди, які вважають, що правила їх не стосуються, або занадто егоїстичні і зарозумілі, тому ігнорують правила".

Раніше Меган Маркл і принца Гаррі застукали за ніжностями - подружжя відвідало матч з баскетболу, і було "спіймане" камерою під час того, як вони мило щебетали один з одним.

Також у Мережу потрапили фото дочки Гаррі і Меган - Лілібет Сассекська, яка зовсім недавно відсвяткувала свій другий день народження, успадкувала від батька руді локони.

Інші новини про Меган Маркл:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти