StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталію Могилевську захейтили за піар на прийомних дітях - співачка відповіла

15 січня 2024, 12:37
2955
Два роки ніхто не знав, що Могилевська стала мамою відразу для двох дівчаток.
Наталя Могилевська
Наталія Могилевська відповіла на хейт через усиновлення / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

На початку грудня 2023 року громадськість дізналася, що мрія 48-річної співачки і музичного продюсера Наталії Могилевської про сім'ю збулася - її помітили в супермаркеті з маленькою дитиною, яка називав її мамою. Чутки про це стрімко поширювалися, тому артистка вирішила сама розповісти свою історію.

Навесні 2022 року вона та її обранець, якого співачка відкрито називає своїм чоловіком, удочерили двох дівчаток - сестер Мішель та Софію. Два роки Могилевська успішно приховувала цю новину, так як дітям потрібен був час на адаптацію. Наталія так довго чекала свого щастя, що вирішила берегти його від сторонніх очей.

Вона дала кілька інтерв'ю, в яких, серед іншого, відзначала, що приватність дочок буде підтримувати до тих пір, поки вони самі не вирішать заявити про себе. Після цих подій на Могилевську обрушилася хвиля хейту - багато хто дорікає артистку в тому, що дітей вона усиновила лише в якості вдалого піар-ходу, і експлуатує цю історію на повну котушку.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram зірка відповіла на нападки кривдників - останні кілька років вона вела досить закритий спосіб життя, щоб сприймати подібні випади всерйоз, вважає співачка.

"Це дивно чути. Я залишила карєру на піку успіху 10 років тому і майже не випускала пісень і нічого не піарила. Всі розуміли, що я самотня і їжджу кудись в Індію. А після того повернулася, всиновила двох дітей і два роки це приховувала. Завжди знайдуться ті, хто бачить світ через темну призму своїх розчарувань", - каже Наталія Могилевська.

Наталя Могилевська
Наталія Могилевська відповіла на хейт через усиновлення / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше Наталія Могилевська вперше зізналася, чому у неї так довго не було дітей. Артистка розповіла, як сильно змінювалися її погляди на сім'ю та материнство.

Також артистка показала, як виглядає до і після макіяжу. Після мейкапу від популярного українського візажиста Могилевсая буквально перетворилася на зовсім іншу жінку.

Інші новини про Наталю Могилевську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти