StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Починаєш обирати місце де тепліше і краще годують": Ксенія Собчак отримала паспорт Ізраїлю

12 лютого 2023, 19:21
Журналістка нарешті зізналася, що віддасть перевагу любити свою Батьківщини здалеку, поки та влаштовує геноцид в незалежній Україні.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак зізналася, що стала громадянкою Ізраїлю зі страху за своє майбутнє / instagram.com/xenia_sobchak

Скандальна російська журналістка Ксенія Собчак є однією з тих публічних персон, яких безліч разів "ловили за язик" на різних заявах різного ступеня провокативності. При цьому Ксенії завжди вдавалося вдало відбрехатися у відповідності з тими чи іншими настроями в суспільстві.

Ще восени 2022 року в ЗМІ стали ходити чутки про те, що журналістка планує втекти з країни на болотах, та активно працює над отриманням паспорта Ізраїлю. У своїх висловлюваннях вона знову ходила по лезу - лаяла російську владу на чому світ стоїть, але війну в Україні послужливо продовжувала називати "спеціальною військовою операцією" і активно розганяла в своїх блогах наратив про "не все так однозначно".

З тих пір за нею нібито встановили посилене спостереження, і вона вирішила шукати щастя в іншій країні. І знайшла. У недавньому ролику на своєму YouTube-каналі вона нарешті підтвердила, що тепер має громадянство Ізраїлю. При цьому від російського відмовляти не планує.

відео дня

"Паспорт я отримала, коли світ навколо став розвалюватися, і я зрозуміла, що мені від цього треба вберегти себе і свою сім'ю", - говорить Собчак. І хоч вона вкрай іронічно відгукувалася про російських пропагандистів, які намагалися підловити її мало не на зраді Батьківщині, таке пояснення все ж виглядало як виправдання.

Пізніше, на своїй сторінці в Instagram Ксенія дала більш зрозумілу відповідь, чому ж планує втекти до Ізраїлю. Вона заступилася за Лію Ахеджакову, назвавши акторку частиною спогадів, що формували її, та виразила обурення тим, що Ахеджакову та їй подібних вносять у "чорні списки". З чого, втім, зробила по-людськи приземлений висновок.

"А коли починаєш задаватися питаннями "Де я? Хто всі ці люди?", то нема за що і триматися. І ось ти вже скоро починаєш обирати просто місце де тепліше, де краще годують і менше шансів на свавілля", - розповідає журналістка.


Раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора Путіна - вона запропонувала відправити йому свої голі фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська актриса Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти