StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На Пугачову в Росії завели справу

31 серпня 2023, 18:26
Ім'я російської співачки Алли Пугачової не сходить зі сторінок пропагандистських ЗМІ.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін живуть щасливе життя далеко від Росії / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/alla_orfey

Росіяни, які підтримують війну в Україні все ніяк не можуть заспокоїться через те, що їх головна співачка Алла Пугачова не розділила їх терористичних поглядів.

Вони приписують їй різноманітні гидоти і намагаються викрити то в боргах, то в зрадах, то в пластичних операціях.

На цей раз, приводом для полоскання імені співачки в ЗМІ стало те, що на неї нібито завели справу. Як повідомляє пропагандистське видання Стархіт, артистка звинувачується в несплаті 15,5 тисяч рублів (161 Долар США) московським газовикам. Відповідний позов вже подано, незабаром його розгляне суд.

відео дня

Відзначимо, що сама Пугачова не коментує подібні справи. Вона виїхала в Ізраїль і повертатися в російське болото точно не збирається.

Раніше повідомлялося, що Пугачова позбулася останнього бізнесу в РФ. Він був пов'язаний з виготовленням взуття. З сайту виробника раптом зникла майже вся продукція, яка випускалася від імені Пугачової.

Також "Вусатий нянь" Сергій Проханов розповів правду про здоров'я Алли Пугачової. Разом артисти лежали в лікарні, коли співачка проходила складну операцію на серці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти