StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На Оксану Білозір було скоєно замах - співачка розкрила деталі

28 травня 2024, 16:38
578
Артистка і політик виявилася прикутою до ліжка на цілий рік.
Оксана Білозір
Оксана Білозір замах - Білозір розкрила подробиці її отруєння у 2005 році / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana_bilozir

У 2005 році Народна артистка України Оксана Білозір обіймала посаду міністра культури України. Висока посада принесла співачці не тільки новий виток у політичній кар'єрі, а й смертельну небезпеку.

Так, в інтерв'ю для програми "Ліберті-Арт" на телеканалі "Музвар" Білозір зізналася, що 2005 року на неї було скоєно замах. Артистку отруїли невідомою речовиною, яку пізніше було визначено, як "Новачок".

"Я лежала у "Феофанії" цілий рік. Я була паралізована частково, повністю деформоване в мене було обличчя. Одним словом, була дуже важка ситуація. Я вижила всім на зло. Тепер я розумію, що це був "Новачок", бо ми вже маємо більше інформації про це", - розповіла Оксана Володимирівна.

відео дня

Вона також зазначила, що винний в її отруєнні невідомий - співачка особисто звернулася до СБУ з проханням закрити кримінальну справу, бо боялася за своє життя. "Була відкрита кримінальна справа, таки я держслужбовець першого рівня. Але я попросила, щоб СБУ закрила цю справу, тому що я знала, що не зможу себе захистити, а мені потрібно було вижити, жити", - зізнається Оксана Білозір.

Хто така Оксана Білозір?

Оксана Білозір - українська співачка і політичний діяч. Народна артистка України (1994). Міністр культури і мистецтв України (лютий 2005 року - травень 2005 року), міністр культури і туризму України (травень 2005 року - вересень 2005 року). Народний депутат України IV, V, VI, VIII скликань, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і переможниця конкурсу Євробачення-2016 Джамала показала перші кадри виписки з пологового будинку після народження третього сина, якого назвали Алімом.

Також ексчоловік Камалії, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, заговорив про її "побиті" фото. Чоловік прокоментував свою причетність до них, яку йому стали приписувати в соціальних мережах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти