StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На тиждень, до другого": виконавець пісні Комарово Ігор Скляр їде воювати за РФ

29 вересня 2022, 12:56оновлено 29 вересня 2022, 14:35
Пропутінський артист повідомив, що вирушає на навчання.
Ігор Скляр
Занесений до бази Миротворець Ігор Скляр їде на фронт воювати за РФ / imdb.com

Актор-ра**ист Ігор Скляр, чия кар'єра будується виключно на успіху старого фільму Ми з джазу і виконанні пісні Комарово, їде на війну.

Ігор Скляр в 2016 році внесений в базу Миротворець за підтримку анексії Криму і антиукраїнську пропаганду. А в березні 2022 року схвально висловився про війну в Україні.

Після оголошення часткової "могилізації" у РФ, 64-річний ра**ист вирішив піти на фронт і стати гарматним м'ясом. У зону бойових дій він відправиться в найближчий час.

відео дня

В інтерв'ю росЗМІ він повідомив: "У нас завантаження через три дні. Ешелони в Ростов, екіпірування, потім місяць навчання і вперед на барикади!" Пропутінський актор у 80-ті роки служив у радянській армії.

Раніше стало відомо, що у Росії закрили Театр Романа Віктюка. Акторів відправили працювати з дому під вигаданим приводом, а сама будівля буде переобладнана під військкомат.

Також ра**истська пропагандистка Маргарита Симоньян запропонувала влаштувати флешмоб, в рамках якого багаті росіяни повинні купувати російських солдатів на війну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти