StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На концерті до Дня Незалежності на Олімпійському заспівав Кузьма Скрябін - реакція українців

25 серпня 2021, 16:53оновлено 25 серпня 2021, 17:40
На концерті до 30-річчя незалежності України організатори шоу влаштували виступи Андрія Кузьменка.
Скрябін на Олімпійському
Скрябін на Олімпійському / 1+1

Інтригуючий концерт на НСК Олімпійський 24 серпня не розчарував українців. Крім знаменитих пісень, організатори спробували повернути на сцену геніального виконавця, який був популярний ще з 90-х.

Загиблий у 2015 році Андрій Кузьменко з'явився на екранах сцени концерту на Олімпійському, щоб виконати пісню "Люди, як кораблі".

"Одних творців за життя не розуміють, інших забувають відразу після смерті. А є такі унікальні люди як Кузьма. Він був модним, улюбленим, визнаним. І це не проходить досі. Навпаки - у всіх амплуа нам Кузьми дуже не вистачає. Тому за допомогою технологій повертаємо його", - сказав ведучий перед тим, як на екрані "ожив" Скрябін.

Творці шоу, ймовірно, використовували технологію діпфейк-штучний інтелект, за допомогою якого вони зробили так, щоб губи на екрані рухалися в ритм пісні, нібито Скрябін сам співає пісню.

Голос взяли зі старих виступів Кузьми, а музику забезпечили музиканти групи.читайте такожЗ'явилося повне відео концерту на Олімпійському на День незалежності 24 серпня

Виступ Скрябіна на Олімпійському 24 серпня - реакція українців

"Кузьма кльовий , буду пам'ятати завжди цього чувака", "Як боляче дивитися на хлопців на сцені...вони грають, а душа групи .....голограма....", "Я плакала, коли його показали", "Одна з наших великих втрат", "Скрябін з Україною в серці у наших серцях завжди!",- пишуть розчулені українці в коментарях.

Крім того, в момент виконання цієї пісні стався ще й "збій" - несподівано "обрушилися" всі дрони над Олімпійським, який вели запис з неба, так що у глядачів було подвійно неймовірні емоції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти