StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мисліть критично": Соловій прокоментувала скандальне інтерв'ю з Єфросиніною

8 березня 2024, 02:05
На новому ролику співачці все ж вдалося стримати емоції, і вкрай лаконічно та чітко висловити свою позицію.
Кристина Соловий, Маша Ефросинина
Христина Соловій пояснила свої слова про "кров українців на руках" на інтерв'ю у Маші Єфросиніної / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka, instagram.com/mashaefrosinina

Українська співачка Христина Соловій в інтерв'ю для шоу Маші Єфросиніної "Екзамен. Нова реальність" вступила з ведучою в перепалку на тему толерантності українців до тих, хто "будував культурні мости з росією". Соловій вважає, що у таких особистостей, до яких артистка зарахувала і Єфросиніну, "на руках завжди буде кров українців".

Незважаючи на те, що бесіда була досить жорсткою, Маша вирішила не видаляти це з інтерв'ю. Пізніше вона пояснила свою позицію: вона переконана, що кожна думка має бути почутою. Утім, вона залишає за собою право висловлювати та відстоювати також і свої переконання, що, власне, глядачі й побачили на своїх екранах.

Проте інтерв'ю Єфросиніної з Соловій викликало суспільний резонанс. Співачка вирішила розставити всі крапки над "і", і вельми лаконічно у своєму блозі в Instagram пояснила, що конкретно вона мала на увазі своїми звинуваченнями.

відео дня

"Дорогі друзі і недруги, шанувальники і хейтери! Розмовляти російською — ваше законне право, яке ще й захищене Конституцією України. В інтервʼю я говорю виключно про медійних людей, які після 2014 продовжували створювати русскій мір в Україні своєю творчістю, своєю працею. Мисліть критично. Слава Україні!" - заявила співачка.

Що сталося під час інтерв'ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій

Христина Соловій під час інтерв'ю Маші Єфросиніній сказала, що українці занадто толерантні з тими зірками, які донедавна "розмивали кордони" з Росією. А також Соловій заявила, що на руках цих артистів кров наших людей. До того ж Христина прямо вказала і на Машу Єфросиніну, а потім підкреслила, що всі вони мають нести відповідальність.

Раніше донька 3-го президента України Віктора Ющенка Віталіна показала своє головне багатство і скарб. Дату для цього було обрано вельми значущу для сім'ї політика.

Також український співак Віктор Павлік потрапив у конфуз із фанатками. Над артистом стали жартувати після того, як у Мережі з'явилося відео з його фотосесією з прихильницями.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти