StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я не буду мовчати": Маша Єфросиніна нервово відповіла на скандал із Соловій

7 березня 2024, 11:07
Маша Єфросиніна відповіла, чому не вирізала з ефіру емоційну перепалку з Соловій під час інтерв'ю.
Маша Єфросиніна, Христина Соловій
Маша Єфросиніна прокоментувала скандал із Соловій / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina/, instagram.com/soloviyka/?hl=uk

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна заявила, що свідомо залишила перепалку з Христиною Соловій у своєму інтерв'ю "Іспит. Нова реальність", адже вона виступає за те, щоб звучали реальні думки реальних людей.

На своїй сторінці в Іnstagram Єфросиніна опублікувала кілька сторіз, на яких Маша виглядала досить емоційною, з поясненнями ситуації, що сталася під час інтерв'ю.

відео дня

Маша зізналася, що слова Христини їй були неприємні, але ще більше вона здивувалася реакції глядачів на перепалку: чому ведуча не вирізала суперечку з відео.

"Я завжди декларувала свою позицію щодо того, що в мене на каналі мають звучати реальні думки реальних людей, навіть якщо ці думки я не поділяю, не згодна, як громадянка України, як людина. Але я точно не буду мовчати якщо, на мій погляд, вони перетинають мої особисті червоні лінії або мої особисті принципи, позицію. Я завжди це показувала і відповідаю, і буду відповідати далі. Адже тільки так ми можемо вибудувати демократичне медіа в європейській країні, за яку ми боремося. Демократичні медіа - це прозорість і наявність думки, яка мене може не влаштовувати або бути мені неприємною. Реакція на мене теж може мене ображати. Я показала так, як я можу відповідати, коли не згодна. Так було і так буде", - сказала ведуча.

Що сталося під час інтерв'ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій

Христина Соловій під час інтерв'ю Маші Єфросиніній сказала, що українці занадто толерантні з тими зірками, які донедавна "розмивали кордони" з Росією. А також Соловій заявила, що на руках цих артистів кров наших людей. До того ж Христина прямо вказала і на Машу Єфросиніну, а потім підкреслила, що всі вони мають нести відповідальність.

Додамо, Христина Соловій розповіла про свої стосунки з колишнім продюсером, українським музикантом Святославом Вакарчуком. А також заявила, що робочі стосунки закінчилися разом із контрактом.

Нагадаємо, Христина Соловій зізналася про свої стосунки з письменником Сергієм Жаданом і поділилася деталями їхнього роману.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти