StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік Соломії Вітвіцької вперше розповів про розлучення із зірковою ведучою

9 лютого 2021, 15:02оновлено 4 жовтня 2023, 14:43
Телеведуча Соломія Вітвіцька оголосила про своє розлучення 9 лютого. Через якийсь час з'явилося відео з коментарем її чоловіка.
Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков / instagram.com/solomiyavitvitska/

Владислав Кочатов розповів, що був протягом 8 років в тіні своєї зіркової дружини Соломії Вітвицької.

Після того, як Соломія Вітвіцька розповіла про розлучення, з'явилося інтерв'ю з відомою телеведучою і її чоловіком в ефірі шоу 1+1 ЖВЛ. Відео поки що є тільки в Instagram ЖВЛ.

У ролику Владислав Кочатов і Соломія Вітвіцька були гостями шоу разом.

відео дня

"Якби я відразу на початку відносин не говорив, що мене це не хвилює. Зараз я можу сказати, що перебувати в тіні дружини амбітному чоловікові дуже важко. Кожен чоловік хоче бути главою сім'ї, і ймовірно, у нас воно майже так і є, але відчуття такого не було... Ну, ймовірно, тому що це Соломія Вітвіцька, публічна людина", - сказав він.читайте такожТелеведуча 1+1 розлучається і пообіцяла чоловікові знайти нову дружину

Дівчина заперечила йому, зазначивши, що раніше він вголос цього ніколи не промовляв, замінюючи на те, що він не любить позувати для фото, некомфортно відчуває себе з чужими людьми і тд.

У підписі до відео, автори ЖВЛ відзначили, що Соломія і Влад намагалися зберегти шлюб походами до психолога, але так і не змогли зрозуміти в чому справа, і пішли на розлучення.

Нагадаємо, у Соломії Вітвицької 8 років спільного життя з Владом Кочатковим. Вони познайомилися на роботі, де і закрутився їх роман.

За 8 років вони не завели дітей, хоч багато над цим працювали, але Соломія встигла стати хрещеною відразу у 7 дітей друзів і близьких.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти