StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік Руслани Писанки зізнався, чому перепоховав прах артистки

31 жовтня 2023, 20:01
51317
Ігор Ісаков розповів, що Руся прийшла до нього уві сні.
Ігор Ісаков, Руслана Писанка
Ігор Ісаков розповів, чому перепоховав Руслану Писанку / колаж: Главред, фото: facebook.com/ruslanapisanka

Прах української акторки і ведучої Руслани Писанки спочивав у крипті Спасо-Преображенського собору, де її відспівували. Більше року шанувальники таланту артистки та її близькі приходили, щоб вшанувати її пам'ять, саме туди.

Однак нещодавно виявилося, що прах Руслани та її матері знайшов нове місце спочинку. Таке рішення прийняв вдівець Писанки, Ігор Ісаков.

В інтерв'ю для OBOZ.UA він розповів, що віддав останки коханої дружини і тещі землі після того, як йому приснився яскравий сон про Руслану. Тепер вона похована разом зі своєю сім'єю, мамою, батьком та братом, на Берковецькому кладовищі.

відео дня

"Мені наснився сон: я, Руслана та її мама – кудись їдемо в машині. І так їм добре удвох, сміялися. Прокинувся і подумав: мабуть, треба, щоб уся сім’я була разом. Місце в крипті собору, де зберігався прах Руслани та мами, дуже гарне, але іноді в мене виникали сумніви: здавалося, що все це – ніби напоказ. Колись Руся казала: ми, як мавпочки на сцені – на огляд загалу. І отаке відчуття було в мене: Русічка не з нами вже другий рік – а спокою їй ніби немає. Мене це дуже гнітило. А от зараз, коли вона разом із рідними, мені спокійно, відлягло на душі", - розповів Ігор Ісаков.

Також він зізнався, що готує подарунок до Дня народження його Русі, 17 листопада - пам'ятник. Вдівець запросить митрополита Олександра, який відспівував артистку, щоб той провів службу, коли могильний камінь буде встановлено.

Раніше чоловік Писанки поділився спогадами про те, як померла його теща, мама Руслани Діна Василівна. Жінка страждала від онкології в термінальній стадії.

Також Ігор Ісаков розкрив цікавий факт про його дружину - коли почався перший етап прощання з артисткою, він розповів, яке незвичайне ім'я Руслані дали при хрещенні.

Інші новини про Руслану Писанку:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти