StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік Наташі Корольової Тарзан зганьбив співачку на всю Росію

7 червня 2023, 22:08оновлено 7 червня 2023, 23:49
Тарзан зганьбив Наташу Корольову і зізнався у зраді, коли вона відпочивала.
Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан / Колаж Главред, фото соцмережі

Більше двох років тому співачка Наташа Корольова і її чоловік Сергія Глушко, який виступає під сценічним псевдонімом Тарзан, опинилася в епіцентрі гучного скандалу. Відома "русалка"-зрадниця України викрила свого чоловіка в невірності після того, як з їхнього будинку пропала величезна сума грошей і коштовності.

Повідомлялося, що з сімейного гніздечка путіністів, які підтримують війну в Україні, вкрали близько трьох тисяч євро і прикраси.

Примітно, що в цей час співачка перебувала на відпочинку без чоловіка. Підозра тут же впала на дівчат, яких Тарзан міг приводити в будинок.

Спочатку танцюрист відмикався, але все-таки йому довелося видати правду.

"Стався інцидент. Я обдурив свою дружину і відкрито говорю про це. Я в свої 50 років є мужиком на 200 відсотків. Мене розвели, я повівся, але любов у мене одна. Ці сутності, грубо кажучи, склеїли мене", - заявив Глушко росЗМІ.

Примітно, що нещодавно Корольова відсвяткувала в Москві свій ювілей. На ньому був присутній Глушко і мама Наташі Корольової, яка підтримує Україну і різко накинулася на свого зятя.

Дивіться відео, кому з росіян заборонено приїжджати в Україну:

Нагадаємо, раніше Корольова опублікувала спільні кадри з Людмилою Поривай, яка раніше виступила на підтримку України у війні проти Росії. Вона вирішила прокоментувати стосунки з матір'ю.

Також повідомлялося, що співачка українського походження Наташа Корольова поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя, за що тут же була висміяна. Вона вирішила привітати всіх з Днем сім'ї відеороликом, на якому разом з сином співає, а її чоловік танцює.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти