StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік Корольової попався на величезній брехні

5 серпня 2022, 23:13
2165
Всі думали, що Тарзан може не тільки крутити філейними частинами.
Тарзан
Тарзан / Instagram

Стриптизер Сергій Глушко і чоловік путіністки Наташі Корольової, останнім часом не тільки трясе голими частинами тіла, а й занурився в малювання.

Причому, виявилося, що малює Тарзан не погано і фанати навіть в захваті від такого таланту Тарзана. Але, судячи з усього, розкрився неприємний для артиста нюанс в його новій творчій діяльності.

Як повідомляє solenka.info, чоловік співачки Наташі Корольової насправді малює не сам, а робить це за нього жебрак художник, якого він собі найняв. Сам же стриптизер реалізує Картини за величезні гроші. За інформацією джерела, тепер належить встановити ім'я того самого жебрака художника.

відео дня

читайте такожВажке дитинство: психолог пояснила, чому Басков, Тарзан і Газманов підтримали війну в Україні

Нагадаємо, артист-путініст і старий стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) продовжує облачати свою неписьменність і вузьколобість у вкрай неталановиті віршата.

Закоренілий ра**ист бездумно транслює у всесвіт всю пропагандистську маячню, якою напихає РФ свій народ. Наприклад нещодавно на своїй сторінці в Instagram путініст в потертих стрінгах бризкав жовчю на тему організованого в Оленівці теракту окупантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти