StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віктор Павлік показав фанатам свого старшого сина і дорослого онука

1 січня 2024, 16:34
Співак Віктор Павлік на рідкісному фото показав, як виглядає його старший син Олександр і онук-підліток Давид.
Павлик, син, онук
Олександр Павлик, мабуть, в хороших відносинах з батьком / колаж Главред, фото УНІАН і Instagram

Український легендарний естрадний співак Віктор Павлік 31 грудня 2023 року відзначив своє 58-річчя. Природно, виконавець отримав багато різних привітань. В першу чергу артист показав в Instagram, як його привітав старший син Олександр, а також опублікував фото з ним і зі старшим онуком Давидом.

На знімку, яким поділився Павлик-старший, перед камерою позували його сини-найстарший Олександр і наймолодший ‒ Михайло. Поруч стояв 14-річний онук артиста Давид.

4567

Олександр Павлик - син Віктора від першого шлюб. Він народився в квітні 1984 року. З його матір'ю Віктор розійшовся, коли синові було всього два тижні. Проте, у них згодом склалися відмінні стосунки. Олександр добре спілкується і з батьком, і з його молодою дружиною, блогеркою Катериною Репяховой (яка його молодше на 10 років).

відео дня

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова розповіла про те, що вона насправді думає про те, що співак нижче її зростом. Дружина Віктора Павлика показала фото з чоловіком, на якому вони виконують якусь пісню - музикант грає на гітарі і співає разом з Катею.

Раніше також Репяхова розповіла про свого батька і чому вона з ним не спілкується. Виявилося, що чоловік відмовився від своїх дітей, а з Катериною навіть судився - він намагався відібрати у дочки квартиру в Дніпрі. Суд тато Репяхової програв, проте доньку з перемогою привітав. Це був останній раз, коли Катерина контактувала з батьком.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти