StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Можна сказати, при Вас здохну, дон": зірка "Кварталу 95" зробив іскрометну пародію на Кадирова і Путіна

1 жовтня 2023, 18:18
Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий насмішив мережу новою пародією на зустріч російського диктатора Путіна з главою Чечні Рамзаном Кадировим.
Великий, Кадиров
Великий продовжує робити пародії на політиків з країни-агресора РФ / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Відомий комік зі студії "Квартал 95" Юрій Великий випустив нову пародію, в якій висміяв російського диктатора Володимира Путіна і чеченського диктатора Рамзана Кадирова.

Як відомо, нещодавно вони зустрічалися в Кремлі, де Кадиров чомусь почав говорити про війну в Україні і вигадані "успіхи" його солдатів-тіктокерів.

У пародії "Путін" запитує у "Кадирова" ‒ як його здоров'я, адже ходили чутки, що йому"не здоровиться". На що Кадиров відповів: "Чому ж не здоровилося? Я навіть дуже здоровий лось! Відчуваю себе прекрасно, можна сказати, при вас здохну, дон. Ой, чудово, дон".

Зізнався також "Кадиров", що у нього все ж була одна операція.

"Одна нирка відмовила. Це вперше, коли мені хтось наважився відмовити. Лікарі думали, що нирка не прижилася. Пересадили мені ще одну нирку, а нирка, яка не прижилася, потім переді мною вибачилася і притулилася", ‒ сказав Великий, будучи в образі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російський гуморист Максим Галкін, який не підтримав війну в Україні і напад на мирних жителів і дітей, висміяв пропагандистські ЗМІ, які мало не щодня вигадують нові фейкові новини про артиста.

Зокрема, він навіть створив добірку заголовків, в яких повідомляється про пригоди зірки за кордоном. Інші фейки російських журналістів теж не пройшли повз увагу чоловіка Алли Пугачової.

До того повідомлялося про те, що легендарний співак-тенор і популяризатор академічної музики Андреа Бочеллі забрав у свій особняк в Італії українського пса на прізвисько Джек зі звільненого ЗСУ нещодавно міста Куп'янськ, що на Харківщині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти