StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Моя красуня": Горбунов ніжно привітав Катю Осадчуз з Днем Ангела

7 грудня 2022, 18:35
Телеведучі часто демонструють свої романтичні стосунки в публічному просторі.
Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов / instagram.com/kosadcha

Український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов зворушливо привітав свою дружину Катерину Осадчу з Днем Ангела. Зізнання він зробила на своїй сторінці в Instagram.

"З Днем Ангела, моя красуня! З Днем Катерини! Нехай Ангел-Хранитель завжди тебе оберігає і буде поруч з тобою!! А щира посмішка, не сходить з твого обличчя. Зі святом вас, Катюші. Бережіть себе. І нехай Перемога настане якомога швидше", - написав він.

Пара телеведучих розчулює своїми романтичними стосунками, а також вони досить часто публічно вітають один одного зі святами і зізнаються в коханні.

відео дня

Відзначимо, що Катя Осадча змінила гламурні капелюшки і світські раути на волонтерську діяльність.

З перших днів повномасштабної війни в Україні вона створила благодійну ініціативу "Знайти своїх" і "Пошук зниклих" з пошуку людей і цивільних бранців. За допомогою Осадчої про долю своїх близьких дізналися тисячі людей, тисячі сімей змогли возз'єднатися.

Зі звичайної благодійної акції проекти ведучої переросли у Всеукраїнські програми за підтримки Національної поліції України, з якою тепер щільно співпрацює Осадча.

Нагадаємо, в день Збройних Сил України ведуча привітала наших захисників незвичайним чином.

На своїй сторінці в Instagram вона показала те, за що, серед інших подвигів українських воїнів, вона вдячна їм. Їхній внесок у наближення перемоги України у війні неоціненний для кожного українця.

Але було в цьому привітанні і щось абсолютно особисте для Осадчої. Для ведучої вкрай важлива її сім'я, тому збереження життя її батьків, які були в небезпеці, для неї один з найдорожчих подарунків від ЗСУ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти