StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молода дружина Віктора Павліка висловилася про невисокий зріст чоловіка

14 грудня 2023, 15:09
Катерина Репяхова вище за зоряного чоловіка, і це сильно муляє очі хейтерам пари.
Катерина Репяхова, Віктор Павлік
Репяхова розповіла, що думає про різницю в зрості з Павліком / колаж: Главред, фото : instagram.com/repyahovakate

Український співак Віктор Павлік і бізнесвумен та блогерка Катерина Репяхова щасливі в шлюбі вже більше трьох років. Разом вони працюють, облаштовують побут, виховують крихітку-сина і, схоже, абсолютно щасливі.

Проте Катя отримує постійно безліч уїдливих коментарів щодо різниці у віці між подружжям і звинувачень в коханні за розрахунком. Також нерідко блогерку тикають носом в те, що вона вище за Павліка.

На щастя Репяхова, абсолютно впевнена в своїй родині, зуміла відростити товсту броню від хейтерів. Нещодавно у своєму блозі в Instagram вона розповіла, що вона насправді думає про те, що співак нижче за неї зростом.

відео дня

Дружина Віктора Павліка показала фото з чоловіком, на якому вони виконують якусь пісню - музикант грає на гітарі і співає разом коханою. "Не хвилює (різниця в зрості - прим. редактора) зовсім. Мене хвилюють більш глобальні питання нашого життя", - впевнено заявляє Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова, Віктор Павлік
Репяхова розповіла, що думає про різницю в зрості з Павліком / instagram.com/repyahovakate

Раніше 54-річна "мама Венздей" Кетрін Зета-Джонс показала втомлене обличчя без макіяжу. Британська акторка після насиченого дня, проведеного в морі на рибалці, зробила фото прямо з ванної кімнати.

Також у ЗМІ з'явилася новина про те, що 43-річний Маколей Калкін одружився на матері своїх дітей, акторці і моделі Бренді Сонг. Зірка "Один вдома" зробив своїй коханій пропозицію руки і серця ще в січні 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти