StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Україна-Всесвіт розкрила секрет феноменального схуднення

4 липня 2023, 20:18
Анна Неплях поступово повертається до "довоєнних" форм.
Анна Неплях
Анна Неплях розповіла, як скидає кіло, які наїла через стрес / колаж: Главред, фото: instagram.com/neplyah

Українська модель та Міс Україна-Всесвіт 2021 Анна Неплях минулої весни відверто розповіла, як різко набрала вагу. Стрес вона заїдала, тому поправилася за короткий термін.

Неплях, яка раніше мала модельні параметри, довгий час насолоджувалася своєю оновленою пишною фігурою, але зараз прийняла рішення все ж скинути зайві кіло.

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася своїм рецептом успішного схуднення, яким перейнялася навесні. За її словами, зі свого раціону вона лише викреслила деякі продукти та напої. Розмір порції вона все ще не обмежує - вибирає по натхненню.

відео дня

"У мене зійшло 2 кілограми за місяць. Після святкування дня народження я вирішую прибрати алкоголь (вино, шампанське, яке я так люблю, бо у ньому багато цукру) і дозволяти собі лише у святкові дні, і то міцний алкоголь. Окрім того, я повністю прибираю вуглеводи, навіть гречку, яку я так люблю. Так за 10 днів я схудла на 3 кілограми, бо з мене пішов алкогольний, водний набряк. Вже майже місяць, як я не їм вуглеводи. Дуже прикольне відчуття того, як їжа тонко може впливати на організм і як ти можеш дійсно контролювати голод. По факту: повністю виключила вуглеводи й вино, шампанське, все", - поділилася нескладним рецептом Неплях, та похвалилася першими успіхами в схудненні.

Анна Неплях
Анна Неплях розповіла, як скидає кіло, які наїла через стрес / instagram.com/neplyah

Раніше про кардинальну зміну іміджу повідомила український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська з позивним "Тайра" - завдяки одній стильній деталі вона стала виглядати, як підліток.

Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти