Мішель Андраде розповіла про чудовий епізод за кадром зйомок Орла і Решки

24 лютого 2021, 17:58
Україно-болівійська співачка Мішель Андраде розповіла, як її зустрічали на батьківщині, і що саме не потрапило в прямий ефір.
Мішель Андраде
Мішель Андраде / прес-служба Новий канал

Зйомки нових випусків Орла і решки завжди проходять "з вогником" і дозволяють порадіти усій знімальній групі.

У процес роботи часто втягують і простих перехожих - саме так сталося на зйомках 10 сезону Орла і решки в Болівії, коли в справу пішов дрон.

Як повідомила Мішель Андраде в коментарі для Главреда, місцеві жителі дуже здивувалися такому диву техніки. Але добрі оператори разом зі співачкою Michelle Andrade порадували натовп і прийняли їх в магічний процес, який не потрапив у випуск проекту.

відео дня

"Зібралися всі хлопці з міста, хтось передав сарафанним радіо, що ми знімаємо з дроном. У Болівії їздять на конях, в каретах, над якими є парасолі. Одна з них була без парасольки - ми назвали її кабріолетом. Так от, до нас приїхали навіть на цьому кабріолеті! - згадує ведуча першого випуску "Орла і решки. Новий сезон" Michelle Andrade.

Мішель Андраде
Мішель Андраде / прес-служба Новий канал

"Всі почали збиратися, було дуже багато дітей, в основному хлопчиків. Вони побачили свою землю зверху, розглядали свої будинки. Було дуже класно", - зізналася вона.

На щастя глядачів, частина зйомок у рідному місті Мішель потрапила у випуск. Під час епізоду в місцевій їдальні, болівійці з гумором і дуже бурхливо відреагували на зйомки. Частина цих кадрів була показана в самому випуску, коли Позитив і Мішель дісталися до своїх цілей подорожі.

10 сезон шоу Орел і решка 2021 виходить по суботах о 10:00 на Новому каналі.

Ведучими наступного випуску 27 лютого стали музикант Іван Дорн і шоумен Олександр Гудков. Із рюкзаком і золотою безлімітною картою вони відвідають Португалію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти